NOVA CANDIDATURA POLÍTICA UNITÀRIA PER A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

Des de la secretaria de Tàrrega Unida, ens volem presentar a la ciutadania, entitats i forces polítiques de Tàrrega mitjançant aquesta nota de Premsa.

Els en els darrers anys, Tàrrega s’ha vist afectada per polítiques municipals incapaces de dotar a la ciutat d’aquelles polítiques socials que la seva població requereix. Aquesta situació és conseqüència d’una manca de participació i adhesió popular en la vida política de la ciutat.

Davant d’aquesta situació, i per garantir una alternativa eficaç, solvent i capaç de donar-li un gir de 180 graus al procés de presa de decisions actual, Tàrrega Unida presentarà una nova candidatura política envers les pròximes eleccions municipals del 26 de maig de 2019.

Tàrrega Unida neix el Gener de 2019 fruit de la confluència entre diversos col·lectius i corrents polítiques de Tàrrega. L’organització interna d’aquesta opció política és de base assembleària i extremadament lligada als interessos i necessitats de cada un dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble.

Sense centrar-se en la clivella esquerra-dreta, l’opció política que venim a presentar és una candidatura que busca fer renéixer la il·lusió i la confiança en la classe política, més enllà de les divisions ideològiques establertes en la ciutat. Tàrrega Unida és una marca política que superposa els interessos generals de la ciutadania a les mateixes personalitats que conformaran la llista dels possibles electes. Per tal de fer-ho efectiu, Tàrrega unida no presenta una llista tancada sinó que aquesta restarà oberta fins poc abans dels pròxims comicis, possibilitant l’adherència de tot aquell/a què resti interessat/ada en formar part de la candidatura, ja que entenem que aquesta és l’única manera d’assegurar la participació popular en la vida política de la ciutat.

Pròximament començaran les assemblees obertes, us invitem a fer un seguiment de les convocatòries per les xarxes socials i l’aplicatiu web.

Engrescar a tothom a sumar-se a aquest nou projecte, a afiliar-s’hi i a col·laborar-hi.

#LaTàrregaUnida

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *