La glossa de benviguda

Recuperem la fe

Compartir. Conviure. Reflexionar. Pregar. Descobrir. Trobar-se. Tocar-se. Tocar-nos. Gaudir-nos. Grinyolar. Donar. Rebre. Ara tu. Ara jo. Damunt. Davall. Per davant. Per darrere. El sagrat missioner. La del gosset pregador. Gang bang. Amén.

Us presentem el Clitorisme, la nova religió que arriba per instaurar-se. Volem recuperar la fe però amb una religió oberta, liberal, sense tabús, permissiva, transparent i, com no, FEMINISTA! Una religió on podreu estimar com vulgueu, a qui vulgueu i on vulgueu.

Si esteu fartes de sotanes, vels, temples sagrats, corrupció, incestos, confessions, repressions, de quedar-vos cegues per pelar-vos-la, flage- lar-vos i no rebre res a canvi…tranquil·les, tenim la solució.

Del 8 a l’11 de febrer, baixaré dels meus temples sagrats per delec- tar-vos amb el Clitorisme. Jo, Sa Majestat la Reina Carnestoltes, us ensenyaré a trobar el camí del Punt G i us mostraré com gaudir de totes les postures. Podreu degustar la popa sagrada, embriagar-vos amb l’elixir diví i aconseguir un val del Foment Clitorí amb un any de sexe garantit només tocant les Santes Cotxines.

Estem convençudes que acabareu sucumbint a la nostra fe col·lectiva i us unireu a la gran orgia que revolucionarà les vostres creences.

UNIU-VOS A LA CAUSA CLITORIANA. Sempre oberta,

Sa Majestat la Reina Carnestoltes i les seves feligreses clitorianes.

 

PD: I si no teniu figura paterna, també hi sou convidades.