Rua Carnavalera

El Jurat d’enguany estarà format pels esperits dels Reis Carnestoltes dels últims 40 anys que han vingut a impartir justícia en aplicació de l’article 169 de la Constitució Carnavalesca.

Els premis estan dividits en 3 categories: Comparses, Carrosses i Individual/Parella (màxim 2 persones).

Cada grup participant haurà de portar de MANERA VISIBLE el número d’inscrit al concurs que s’haurà entregat a la reunió del divendres 2 de febrer al Centre d’Entitats a les 21 h.

Aquí teniu els criteris:

1) Elaboració de la disfressa.

El jurat valorarà molt positivament les disfresses més currades i que impliquin un grau d’originalitat. En el cas de les carrosses, es jutjarà el treball fet per construir-la i la seva espectacularitat. Els elefants i les àligues gegants entren a la categoria de carrosses, gràcies.

2) Alegria a la rua.

Volem la màxima efusivitat per rebre la Reina Carnestoltes, i per tant, cada participant ho haurà de donar tot (maletins amb bitllets inclosos) per satisfer el primmirat criteri del jurat.

3) Espectacle “Tu sí que combregues” amb Xavier No Bell.

Durant el sopar del Club Natació, tothom que estigui inscrit al Concurs podrà pujar a dalt de l’escenari i tindrà 60 segons per deixar-se portar i conquerir l’estimadíssim jurat. Remena bé la cintura i guanya’t uns puntets…