Guia Pràctica

És interessant que els participants (element imprescindible pel Carnestoltes) tingueu una guia detallada de l’entrellat del Carnaval. És per això que us aprofundim el programa amb punts i detalls puntuals que us facilitaran la participació en els diversos actes que es realitzaran.

La guia està separada per dies i actes.

* Els punts s’aniran actualitzant segons la Comissió cregui necessari.

Dijous 8

SOPAR DE DIJOUS GRAS

Es poden comprar els tickets del sopar a la Cistelleria Grau al preu de 13€.

Menú: Amanida, pa amb tomàquet i assortit de truites, botifarra d’ou i botifarra negra; postres: coca de llardons i taronja; moscatell i cafè.

SORTIDA AMB BUS A LA NUIT DE LLEIDA

Després del sopar al MerCat i la visita als Pubs de Tàrrega, agafarem un bus per continuar la nit a Lleida en el Dijous Universitari! El preu del bus + entrada a disco i consumició serà de 15 euros. Reserva la teva plaça a carnestoltes@agrat.cat

*Aquest any cal venir disfressat de tieta.

Divendres 9

CARNAVAL INFANTIL

A les 17.30h, xocolatada al Sant Josep amb tota la canalla. Seguidament, inici de la Rua cap al Mercat Municipal i allà espectacle per a tots els públics. Recomanem calçat còmode per als pares!

PROCESSÓ DE LES SANTES COTXINES

A les 23:30 h de la nit, toc de queda al Mercat per a la processó de les Santes Cotxines recorrerà els carrers més cèntrics de la ciutat. Acompanyada per les denigrades autoritats targarines. Imprescindible, venir amb pijama i, molt aconsellable, adquirir el Kit de les Santes Cotxines.

Seguidament concert a càrrec de Dalton Bang, i per acabar DJ Mòssen ens aixecarà la sotana per deleitar-nos amb els millors temes.

Dissabte 10

SOPAR

MENÚ CARNAVAL

1r Amanida de pasta
2n Llom amb suc o pollastre amb patates (+ postres + vi i aigua + cafè + obsequi + cadira)
Preu: 13 euros (IVA inclòs)
Lloc: Club Natació

Més informació sobre la reserva i el pagament del sopar a l’apartat INFO PAGAMENT SOPAR

*El dilluns 29 de gener a les 20h s’obrirà el procès per comprar les places per al sopar al web www.agratickets.cat

*PLACES LIMITADES, NO T’ESPERIS I FES LA COMANDA CONJUNTA*

RUA DE DISFRESSES

Apunta’t a la rua fins el divendres 2 de febrer, tant si et presentes com a comparsa individual i/o parella, en grup o amb carreta.

Recordem que el divendres 2 de febrer a la presentació que es realitzarà al Centre d’Entitats a les 20 h es farà entrega del número de participant a la rua i s’explicarà el recorregut.

Més informació i inscripció a la rua a l’apartat RUA CARNAVALERA

* En cas de NO realitzar la inscripció dins els terminis establerts per la Comissió, s’informa que el mateix dissabte 10 NO es podran realitzar inscripcions in-situ d’última hora, tot i que si que es podrà participar igualment a la rua.

*****************************************************************

La presentació informativa i de funcionament, tant del sopar com de la rua, serà el divendres 2 de febrer al Centre d’Entitats a les 20 h.

És important l’assistència almenys d’un membre de cada comparsa, per tal de poder coordinar la rua.