Discurs del Rei

APARICIÓ A L’ESTACIÓ DE TREN:

Ciutadans de Tàrrega, ja sóc aquí! I hi sóc perquè I have dream (tinc un somni pels que no ho entès). Fa uns mesos, tornant del Carreró, vaig tenir un somni i…uff quina ressaca a l’aixecar-me. Va ser llavors quan vaig sentir la crida i vaig saber que era l’elegit, el messies targarí! Perquè vosaltres teniu un problema i aquest problema es diu Carles Pascual, ai!… 3 mesos!

3 mesos que és el que ens queda per les eleccions i aprofitant el Carnestoltes, he vingut a presentar-me com a candidat a l’alcaldia de Tàrrega amb el partidazo ‘TÀRREGA UNIDA’ perquè com ja sabeu “Es el vecino el que elige al alcalde y es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde”. I aquest sóc jo, el vecino i el alcalde, un partit per tu, i per tu i per tu. Uniu-vos a la causa,
aquest és el vostre partit i que el clam d’una TÀRREGA UNIDA es faci sentir! Que comenci la Ruaaaaaa!!

DISCURS A LA PL. de les NACIONS:

Targarins i targarines ja sóc aquí. Sóc el vostre candidat, el rostre del canvi i em presento a alcalde per treure la caspa d’aquesta ciutat. Sóc targarí de tota la vida amb els 8 cognoms que ho acrediten. Sóc un freak de les associacions que heu muntat a Tàrrega, sou el cor d’aquest gran poble! Sóc la persona que està disposada a donar-ho tot per fer que Tàrrega tingui el govern que es mereix: un govern que no tingui el cul adormit de tant escalfar la cadira!

Després de veure i viure els aconteixements polítics dels últims anys a la ciutat he decidit crear aquesta candidatura per alliberar-vos. I ho he hagut de fer perquè ningú, ninguuuuu, ha tingut ovaris ni collons de fer-ho i plantar cara a l’actual govern! Així doncs comencem l’acte final de campanya que tots estàveu esperant i que tant voleu sentir, y lo sabéis! Però, on és el balcó? Ajuntament de Targaaaaaa, – i el balcó??? Mira que començar les obres de la Plaça Major just després de la fira per fer-les coincidir amb el carnaval. Quina pudoreta no??? Així doncs, abans de res vull complir la meva primera promesa com a candidat: Aquesta nit hi haurà balcó oi tant que n’hi haurà. Que entri el balcó!

Quina pressa a fer obres no? Una estació de busos nova; el parking del centenari (que d’aquí 4 mesos serà zona blava); les escales del Jacint Verdaguer, que justament les comenceu a fer quan la canalla comença el cole, etc. Heu estat tres anys i mig sense gastar un euro i a 6 mesos de les eleccions tot són presses. Que per cert, per presses les de tapar els morts que us trobeu. Què ha passat amb els esquelets de sota la Plaça Major? Quan els trobeu a una casa particular pareu les obres tres mesos, i allà a la plaça, amb un dissabte ho vau resoldre! . I la creu? On és la creu de la Plaça Major? Va, que entri la creu!]. Poseu-la, aquí al mig! Us agrada aquí, entitats? que sinó la canviem eh. On la voleu? Aquí? ai no no…lo que vosaltres vulgueu eh…

Ajuntament de Tàrrega, que no se us donen bé els processos participatius? Rosa, està bé escoltar la gent de tant en tant eh! Teniu 17 milions d’euros i la ciutadania només en decideix el 0,005%. Que bé eh! Per cert Rosa, jugada mestra a la Diputació. Felicitats. Però, entre tu i jo, qui t’hauria dit que en 10 anys passaries de ser tresorera de la Bat a presidenta de la Diputació! I parlant de la Bat, quina punyaladeta et van fer amb el comunicat dels Silos, eh Rosa? Aquests convergents de tota la vida…

Perquè, Ajuntament de Targaaaaaaa, què ha passat amb els Silos? Què els hi heu fet als pobres xavalets de l’Agrat? Els hi heu fotut el local per anar a drogar-se, el picadero per fer orgies, el recinte ideal per a les barbacoes, les raves i els escraches contra la casa de la Perelló. Quina pena… Però, tranquils, que no tot són males notícies, que als del Guixanet els hi han donat un palaaaaaau! Potser és que voleu tenir als Guixanets contents perquè el Tararot no es converteixi en un carnaval 2.0? Quin criteri seguiu per assignar locals a les entitats? Quan penso en els pobrets dels CEACA que encara corren al camping morts de fred, amb boira i sense llum…molt precari tot plegat.

Quina gestió Folguera! Corre, ves a apuntar-te al ‘Tu pots’ a veure si encara arribes a les llistes de convergència, que esquerra t’ha deixat sense vestidor ni plaça i n’ ha posat a un altre, que tampoc coneix ningú. Com es deia?, bueno, al final el seu nom és lo d’Á-menós. Ah, i a la meva llista no t’hi vull! Però per desaparicions sonades la del Palacios, que ha passat de ser el nen mimat de la Perelló al margi de l’Ajuntament, amb tota la merda que t’han fet tragar i ara se’t fumen en un pim pam. Però tranquil que tenim la solució, la regidoria d’incultura es teva, ara bé tens el despatx als Silos. Recorda trucar cada dia a la policia local mitja hora abans d’anar-hi. I sinó ja saps qui val val i qui no, a la Dipu. Amb aquest panorama polític no hauré de patir per la competència electoral, és bastant bastant fluixeta. Per exemple: el de ciutadans, algú sap com es diu? no passa res, tots el coneixem per l’enterramorts!! Passarà d’enterrar morts a acabar d’enterrar la poca democràcia que ens queda a Tàrrega. Però el que coneixem tots és el Silveri. Com a bon polític que és només fa que fer la pilota quan no està al govern i quan té la cadira s’oblida de tothom. Ai Silveri.. que ja comencem a tenir-te calat. I de cirereta del pastís: la CUP, qui ho havia de dir… tant que semblava i el que ha acabat essent, que no es posen d’acord ni per trobar candidat. Però amb el que si tenen consens és en tancar el Rostoll, sis mesos de La Soll han estat suficients per aconseguir-ho. Aiiii La Soll, els vells elefants de l’Agrat! Ara que els han relegat dels seus càrrecs alguna cosa havien de fer per seguir sentint-se protagonistes.

Però què ha passat, MICROTALL, MICROTALL, MICROTALL. Si us plau, la pantalla. Això no es pot permetre! Escriu-ho al NO ETS DE TARGA! Recordeu la polèmica del No ets de Tarrega amb la Fira i l’Ajuntament ? Aquella obra de teatre moderneta damunt les làpides. Però i als familiars dels difunts, qui els va avisar? Mal que mal firaires, primer ensenyeu als targarins cultura teatral i després plantegeu obres transgresores, i no al revés. Quin espectacle! I per espectacle, la manera que teniu de concebre la democràcia a Firatàrrega. Molta candidatura oberta, molt assaig al carrer, però ja sabíem tots qui seria la nova directora artísitica. I per si encara hi havia algú que no ho tenia clar, el Duran ens va fer l’espoiler quan es va acomiadar!

Però i jo què? Jo no puc manipular en aquesta ciutat? Aquesta nit he vingut per fer realitat les promeses electorals, les meves.

1. No començaré obres 6 mesos abans de les eleccions
2. Canviaré de data la Fira del Teatre perquè no coincideixi amb l’aplec de Sant Eloi
3. Desterreré els grups targarins que fan cançons pels de Cervera, eh Terrasseta?
4. Convertiré Cal Trepat en l’epicentre del perreo i el reggaeton!
5. Expropiaré el Talladell per crear un altre pàrquing d’autocaravanes.
6. Convertiré Nova Tàrrega en el diari municipal de l’Ajuntament (a no que ja ho és).
7. Posaré rodes a la Creu de Terme per canviar-la de lloc al gust dels targarins.
8. Declararé persona non grata… al Bisbe Novell.
9. Posaré desfibriladors per ressucitar el comerç targarí.
10. Pujaré el pressupost de carnaval perquè Tàrrega sigui tot l’any una festa.

Bueno va, i ara prou de risitas i posem-nos seriosos que mentre aquí estem de festa n’hi ha 9 que són a la presó i 7 a l’exili. Això és una democràcia? On els judicis són una farsa ens els que s’inventen 25 anys de presó per unes enganxines als cotxes dels picoletos i uns tweets? Perquè tant teatre si la sentència ja està escrita? QUINA PUTA PENA!!!

A però, espera espera. Perquè, i vosaltres llaços grocs què heu fet? Tant que demanaveu les urnes, tant que volieu votar i ara què? Com és que no heu fet res? Ja teniu la consciència tranquil·la mirant-vos-ho des del sofà? Què ha passat en aquest país que les tietes convergents són més punkis que el jovent? I ara què som? Una república, una comunitat autònoma o una colònia? Voleu dir que no ens han fotut el pèl aquests partits? Molts fulls de ruta, moltes estructures d’estat i molts suports internacionals però a l’hora de la veritat tururut!

Dónde está la república, la república dónde está???

Però ep! Que tenim les eleccions aquí a la cantonada eh! Es comenta que aquí guanyaran els de sempre i que allà guanyarà el Trifachito.Voleu això? De veritat? Doncs aquest 26 de manys voteu-me a mi, vota per Tàrrega, vota per TU. Tots a sopar!